Amb la nostra metodologia única i genuïna, a l’estudi de SaóDisseny generem projectes creatius i experiències amb impacte social i cultural per demostrar el poder transformador de l’art, la cultura i la tecnologia com una eina de millora a les condicions de vida, tant de les persones, com de les entitats col·laboradores i el nostre entorn.

Al LAB Creatiu -formació creativa i experiencial de SaóDisseny- participen joves amb problemes d’estructura familiar, adaptació cultural, amb falta de recursos i també professionals, formadors i convidats del món de l‘art, la cultura, la comunicació i la tecnologia.

L’objectiu principal no és tan sols plantejar i impulsar projectes de disseny, sinó integrar i potenciar el talent dels joves per projectar el seu futur.

Cadascun dels projectes desenvolupats SaóDisseny faciliten l’intercanvi i el diàleg entre diferents formes de pensar i crear. Oferim solucions creatives a entitats del territori amb una mirada multidisciplinar i alineades als valors de l’economia social i solidària.

Vols sumar-t’hi a la revolució?
IMG_0085_berta_600px

Berta López

direcció creativa
vicente_600

Vicenç Marco

dissenyador junior
nuria_600

Nuria Castellà

acompanyament de joves
samuel_600

Samuel Valencia

dissenyador junior
sheima_600

Sheima Rubio

dissenyadora junior
pili_600

Pili Ángel

audiovisuals i multimèdia
salman_600

Salman Akdim

dissenyador junior
bea_600

Bea Soriano

direcció d'art