Creiem en el disseny com una eina per crear un món millor per a tothom

num1-01-01

Generem canvis positius a la societat a través del disseny des d’una perspectiva ètica a nivell social, econòmica i mediambiental.

num2-01

Creiem en les persones i el poder de la creativitat. Ho fem a partir de la investigació, les formacions, el treball col·laboratiu i el pensament estratègic.

num3-01-01

Ajudem a les empreses i organitzacions a crear solucions innovadores per millorar la seva comunicació i visibilitat. Les assessorem sobre processos i materials respectuosos amb el medi ambient, cuidant-nos els uns dels altres.

Per contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), hem assumit 5 dels 17 objectius, concretament els relatius a fi de la pobresa, l’educació de qualitat, el treball digne i el creixement econòmic,  reducció de les desigualtats i l’acció climàtica.

Formem part de l’economia social i solidària i cada any fem el Balanç social que ens  avala com a empresa socialment responsable.

Cerquem la màxima qualitat, analitzem i avaluem els nostres processos de manera continua. Tenim la Certificació de Qualitat ISO 9001:2015 certificada per l’empresa SGS..Formen

Reconeixements

La nostra empresa ha estat reconeguda amb els següents premis:

– 2020 Segell Làbora de reconeixement a l’Empresa d’Inserció com a organització responsable per a la contractació de persones en situació de vulnerabilitat.

– 2018 Reconeixement a l’Empresa d’Inserció Saó com empresa compresa en els programes i polítiques actives d’ocupació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat

– 2013 Premio Novia Salcedo a Empresa Pequeña